Rondleiding

Interesse om met een gezelschap een excursie te volgen?
Wij bieden het volgende groepsarrangement aan.

‘De Groeve’   

Prijs: € 10,- per persoon. Prijs gebaseerd op 10 tot 40 personen. Tijdsduur: 1,5 à 2 uur. Iedere bezoeker dient bij aanvang van het bezoek aan de groeve het bezoekersreglement gelezen en ondertekend te hebben.
 

Toelichting
– Combinaties van (deel)arrangementen zijn mogelijk;
– Prijs op aanvraag bij minder dan 10 of meer dan 40 deelnemers;
– Prijs op aanvraag voor onderwijs en bouwinstellingen;
– Prijswijzigingen en productveranderingen voorbehouden.

Combinatie

Om u zo’n compleet mogelijk aanbod te bieden werken wij graag samen met diverse lokale ondernemers. Zo halen wij bijvoorbeeld de vlaai bij de lokale bakker, en dat proeft u! Onze arrangementen zijn onder andere te combineren met:

Wijngoed Fromberg

Maak kennis met de verschillende Fromberger Wijnen, breng een bezoek aan het proeflokaal en laat u rondleiden in de wijngaard door wijngaardenier Marcel Soomers.
Website: http://www.fromberg.nl/

Boerengolf Vrouwenheide

De weilanden van de Vrouwenheide zijn uitermate geschikt voor een gezellig potje boerengolf of het spelen van diverse boerenspellen.
Website: http://www.boerengolfdevrouwenheide.nl/

Bernardushoeve

Website: http://www.bernardushoeve.nl/

Herberg de Pintelier

Herberg de Pintelier is een gezellig bruin eetcafé in Belgische stijl waar u onder andere terecht kunt voor bierproeverijen en biertap wedstrijden.
Website: http://www.herbergdepintelier.nl/

Villa de Proosdij

Hortus ‘Romeins Limburg groeit’ maakt zichtbaar hoe de Romeinen met hun cultuur en kennis het Limburgse landschap voorgoed veranderden.
Website: http://www.villadeproosdij.com/

Vanaf hier Ritzen

Vanaf hier Ritzen heeft geen menukaart, elke gelegenheid wordt in een vrijblijvend gesprek met u en Chef Marc Ritzen vormgegeven. Leuk in de Kunradersteengroeve zijn Limburgse gerechten die in de werkplaats bereid worden.
Website: http://www.vanafhierritzen.nl/

Catering van der Poel

Naast de slagerij is de familie van der Poel gespecialiseerd in het verzorgen van buffetten, lunches, diners en barbecues op locatie.
Website: http://www.cateringvanderpoel.nl/

Linden Groen

Herborist Anne van der Linden laat u tijdens een kruidenwandeling of workshop kennismaken met diverse inheemse planten. U leert een aantal bekende en minder bekende kruiden herkennen aan uiterlijk, geur en smaak.
Website: http://www.kruidenproeverij.nl/

Mergelrijk

In eigen tempo kunt u zich begeven door het sfeervol verlichte gangenstelsel en genieten van de rijke schat aan bezienswaardigheden, films, verhalen en verrassend leuke weetjes.
Website: http://www.mergelrijk.nl/